HOME -> Donatii
 

Donatii

Biserica noastra sta marturie vie a ortodoxiei romanesti pe pamant canadian, pastrand spiritualitatea bogata a dreptei credinte.

Fiecare slujba reinoieste juramantul sacru de credinta fata de Dumnezeu, aproprie credinciosii de Adevar, nu prin mandria de a avea o cladire frumoasa si ingrijita, ci prin umilinta clerului si a credinciosilor care pleaca genunchii la fiecare slujba, pentru a multumi si a da slava lui Dumnezeu.

Dupa cum cunoasteti biserica noastra nu este subventionata nici de statul canadian si nici de statul roman, ea functionand doar prin sprijinul benevol si efectiv al credinciosilor prin: contributie lunara, donatii, colecta duminicala si vanzarea lumanarilor.

Toate donatiile facute bisericii noastre in nume personal se deduc de la taxe. Donatiile facute in numele companiei dumneavoastra sunt 100% deductibile.

Toti donatorii parohiei noastre (persoane fizice sau juridice) primesc, in cursul lunii ianuarie, o chitanta oficiala de deducere de la taxe. Sistemul nostru informatic poate emite chitanta oficiala de deducere de la taxe si in orice alta luna a anului: va rugam sa ne contactati daca doriti aceasta.


Modalitati de a face donatii catre biserica noastra:

1) Debit bancar, prin e-transfer: folositi adresa de email: preot@bisericaSfantulIlie.com

2) Cec – folosind unul din plicurile de donatii din biserica

3) Credit Card – folosind butonul “Donate” de pe pagina noastra, http://www.bisericasfantulilie.com (puteti opta pentru donatie “one time” or “every month”).

4) Donatie lunara pe data de 1 (intai) a fiecarei luni, automat facuta din contul dumneavoastra bancar; formularul se gaseste la adresa: http://www.bisericasfantulilie.com/Pledge.pdf

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa rasplateasca efortul dumneavoastra!