BISERICA NOASTRA


Pentru detalii ... apasati aici


DONATII
Nou! Donatii online ... detalii
Evenimente

Consiliul Parohial al Bisericii Ortodoxe Romane Sfantul Prooroc Ilie din Schomberg doreste sa va aduca la cunostinta noutatile si programul pentru urmatoarea perioada.

Ne apropiem cu mari emotii si bucurie profunda de doua evenimente foarte importante din viata parohiei noastre: Numirea noului preot paroh al bisericii, parintele Marius Bujor, ca preot full-time, care va fi facuta pe data de sambata 8 octombrie, in prezenta Preasfintitului Parinte Andrei si a altor preoti din regiune.

Parintele Marius s-a nascut in judetul Bistrita Nasaud, a urmat cursurile seminarului teologic ortodox Sf. Iosif Marturisitorul, si a universitatii de teologie din Baia Mare, finalizandu-si studiile cu un masterat in teologie in cadrul universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. In perioada studentiei a fost coleg cu Parintele Ciprian Pasca. Doamna Preoteasa Maria a urmat cursurile de Teologie asistenta sociala in cadrul aceleasi universitati. Familia preotului are 3 copii si sunt in Canada din anul 2010 in provincia Quebec.

Al doilea eveniment important din viata parohiei va fi sarbatorirea celui de-al doilea hram al bisericii noastre: Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi al carui vesmant este oferit spre inchinare tuturor credinciosilor ortodocsi care ne trec pragul bisericii. Evenimentul marcheaza marea sarbatoare a sfintei care ocroteste intreaga Moldova si parohiile unde ea este cinstita in mod special.

Pentru detalii ... apasati aici


;