• Doriti ca vizualizarea sa fie pe centrul ecranului? Apasati aici!


 • - SCHOMBERG - 


  Preot Ciprian Pasca
  Tel: 416-835-1223  BISERICA NOASTRA


  Pentru detalii ... apasati aici


  DONATII
  Nou! Donatii online ... detalii
  Evenimente care urmeaza

  Lista evenimentelor

  Iubiti credinciosi,

  Cu binecuvantarea lui Dumnezeu am ajuns la ultima faza de lucru in Biserica noastra si anume pictura.
  Aceasta este cea mai ampla lucrare si se va intinde pe tot parcursul anului 2018, urmand ca sfintirea Bisericii sa fie programata pentru anul 2019 prin prezenta ierarhului si a credinciosilor.

  Biserica va imbraca vesmantul stilului bizantin si va fi impodobita cu sfinti si scene (compozitii), conform iconografiei.
  Executia lucrarii este sub semnatura artistului Sorino de Luca, iconograf si arhitect, cu un portofoliu impresionant si cu zeci de ani experienta in domeniu.

  In viata, sunt momente unice si daca in acel moment nu stim sa valorificam oportunitatea, mai tarziu sau poate niciodata nu ne vom mai intalni cu ea.

  De aceea, pentru cei care doresc sa devina ctitorii Bisericii noastre, acum este momentul, inscriindu-va prin a dona un sfant sau o compozitie.

  Urmatoarele compozitii si sfinti au mai ramas in a-si gasi ctitorii:

  COMPOZITII
  Inaltarea Domnului - jumatate
  Nasterea Maicii Domnului

  SFINTI
  Sf. Ioan Damaschin

  Daca tot alergam in aceasta viata si primim de la Dumnezeu sanatate si tot ceea ce ne inconjoara, avem si noi datoria sa raspundem acestor binefaceri cu recunostinta, caci din tot ceea ce El ne-a dat, aducem si noi un dar in semn de pretuire si dragoste fata de El.

  ... citeste mai mult.